0
Your Cart

Pantum Reset

Pantum reset işlemi yazıcınızın çipsiz olarak çalışmasını sağlayan  bir yazılım yüklemesidir. Pantum reset firmware dosyası kullandığınız yazıcıya bir usb kablo yardımı ile yüklenir. Yüklenen firmware sayesin de tonerlerinizi sonuna kadar kullanabilirsiniz. Yazıcınız toner boş toner değiştir uyarıları vermez. Tonerinizin bittiğini soluk yazmaya başladığın da anlayabilirsiniz. Yazılımı yüklemesini uzak bağlantı ile yapıyoruz. Yazıcınızı ofisimize getirmenize gerek yoktur.

Pantum reset yazılımı yüklemesi bizimle  yada https://pantumchipreset.com/  sitesi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu ürün sayesinde %70 oranın da maliyetten tasarruf sağlayacaksınız. Fazladan çip parası vermekten kurtulabilirsiniz.

Pantum p2500 m6550nw reset

Pantum Toner Chip Reset Programı

Pantum Toner Chip Reset Programı ile firmware yüklemesi yazıcıya aktarılır. Bura da önemli olan yazıcınızın modeli ile uyumlu firmware fwr. dosyasına sahip olmak. FWR. dosyasını yalnızca satın alabilirisiniz.

DİKKAT!!! Ücretsiz olarak bulduğunuz dosyalara güvenmeyin. Yazıcınız ile uyumlu olmayacaktır. Her yazıcının kendine özel seri numarası bulunur. Yazılım bu seri numarasına göre hazırlanmaktadır ve eşsizdir. 

Pantum Reset Faydaları ; 

  1. Toner için de bulunan toner tozunu sonuna kadar kullanabilirsiniz.
  2. Toner dolumun da çip değiştirmenize gerek kalmaz. 1çip En az 50tl gibi bir fiyata satılıyor ve bu maliyetten kurtuluyorsunuz.
  3. Pantum P2500P2500W, P2200 gibi modeller de turuncu ışık hatası genelde bitik çip ve bozuk çiplerden verir bu hataları almazsınız.
  4. Pantum MFP 6500 serisi ve Benzeri Fotokopili cihazlar da kartuş ömrü sonu gibi hataları almazsınız.
  5. Yazılımı 1 sefer satın almanız yeterlidir. Her dolumda satın almanızı gerektirmez.
  6. Pantum Reset Yazılımı yazıcınıza yüklenir. Bu da yazıcınızı istediğiniz yerde kullanmanızı sağlar.
  7. Format benzeri işlemler yazıcıyı etkilemez. Bilgisayar ile bir bağlantısı yoktur. 

Uyumlu Modeller ve Çözdüğü Sorunlar;

Pantum P2200, Pantum P2207, Pantum P2500Pantum P2500W, Pantum P3010D, Pantum P3010DW, Pantum P3300DN, Pantum P3300DW, Pantum M6200NW, Pantum M6202NW, Pantum M6500, Pantum M6500W, Pantum M6502W, Pantum M6506, Pantum M6506W M6507, Pantum M6507W, Pantum M6550Pantum M6550NW, Pantum M6600NW, Pantum M6607NW, Pantum M6700D, Pantum M6700DW, Pantum M6800FDW, Pantum M7100DN, Pantum M7100DW gibi modeller de turuncu ışık hatası bu genel de toner çipi ile alakalıdır. Kartuş ömrü sonu ve drum değiştir sorununu çözer.

Pantum Yazıcı Resetleme Nasıl Yapılır?

Pantum yazıcı resetleme talimatları( burada anlatılanlar işlemi kendi yapmak isteyen kullanıcılar içindir.) GENEL DE ANYDESK PROGRAMI İLE BAĞLANIP İŞLEMLERİ BİZ YAPMAKTAYIZ. SADECE YAZICI MODELİNİ SÖYLEMENİZ YETERLİDİR. DİĞER GEREKEN BİLGİLERİ BAĞLANARAK BİZ GÖREBİLİYORUZ. ; 

  • Öncelikle yazıcımız bilgisayara usb kablo ile bağlı olmalıdır.
  • Yazıcımızın bilgilerini versiyon bilgilerini almak için Pantum İnfo programını buradan indirin.
  • İndirdiğimiz Pantum İnfo.exe programını çalıştırıyoruz.
  • Aşağıda ki görsel gibi bir ekran açılacak bu ekranda Get Data dediğiniz de yazıcı versiyonu ve seri numarası otomatik görünecektir. Bu bilgiler bizim için yeterlidir.

Pantum Bilgisi

  • Yazıcı bilgilerini bize gönderdiğiniz de satın aldığınız ürün yazılımını oluşturup size gönderiyoruz. 
  • Aşğıda örnekteki gibi dosyaları arşivden masaüstüne çıkarın.

pantum reset yazılımııı

  • P2200_3228_CA2L011692.acl dosyasını maus yardımı ile tutup Usbprns2.exe nin üzerine bırakıyoruz.
  • Ardından bir dos penceresi açılıyor ve noktalar ilerliyor.

  • Dos penceresi noktalar ilerledikten sonra yazıcının ışıkları hızlıca yanmaya başlayacaktır.
  • Işıklar hızlı yanmaya başlayınca yazıcı üzerin de bulunan  Cancel tuşuna 1 kere basıp bırakın.
  • Işıkların yavaş 3 renk sırayla yandığını göreceksiniz.
  • Yazılım yüklemesi başlamış olacaktır. Bu işlem 3-4 dakika arası sürer yazıcıyı kapatmayın!
  • Yazıcı otomatik yeniden başlayacaktır. Işıklar sadece yeşile dönünce toner çipini bantlayın veya sökün, yazıcıyı artık çipsiz olarak kullanabilirsiniz.

Pantum M6550NW Yazıcı Reset Çipsiz Toner Kullanma Yazılımı, Çipi devre dışı bırakarak bir daha ihtiyaç duymamanızı sağlar. Her toner bitimin de toner chipi değişmesi gerekmektedir. Chip reset işlemi bu sorunu ortadan kaldırır.  Yazıcı hem toner , hem de drum çipi olmadan kullanılır. Aşağı da detaylar hakkın da bilgi veriyoruz. 

Pantum M6600nw Yazıcı Reset Çipsiz Toner Kullanma Yazılımı, Çipi devre dışı bırakarak bir daha ihtiyaç duymamanızı sağlar.

Pantum P3300 Yazıcı Reset Çipsiz Toner Kullanma Yazılımı (TL-410 fix), Çipi devre dışı bırakarak bir daha drum ve toner çipi olmadan kullanmanızı sağlar.

Uyumlu Modeller ; Pantum P3010, P3300

Bize Yazın
1
Yardımcı Olabilir miyim ?
Epson Key Destek
Merhaba Yardımcı Olmamı İster misiniz ?