0
Your Cart

Wic Reset Nedir?

wic reset

Wic Reset Nedir?

Wic Reset Nedir?

Wic Reset Nedir? Wic reset Waste ink Pad in kısaltılmış adıdır. Wic reset epson yazıcılar da atık mürekkep pedi sıfırlama işine yarar. Epson mürekkep püskürtmeli yazıcılar da bulunan atık mürekkepin muhafaza edildiği ped kutusunun dolduğun da oluşan hatalar (Epson mürekkep pedinin kullanım ömrü dolmuştur. Lütfen Epson destek ile temas kurun, mürekkep ve damla ışığı yanıp sönmesi.) wic reset programı ile sıfırlanmaktadır.

Atık mürekkep pedi yenisi ile değiştirilse dahi wic reset programı ile sıfırlama yapmadan yazıcı hatası ortadan kalkmamaktadır.

Wic Reset Programı İndir

Wic Reset Programını buradan ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu program ile yazıcının mürekkep pedi sayaçlarını ücretsiz kontrol edebilirsiniz. Epson kafa temizleme işlemini ücretsiz yapabilirsiniz. Yazıcının mürekkep pedi ömrünü kod satın alarak yüzde yüz sıfırlaya bilirsiniz.

HEMEN İNDİR

Sıfırlama Kodu Satın Al

Sıfırlama kodu satın alım yaparken belirttiğiniz e-mail adresinize gelecektir. Kodun tamamını kopyalayıp wic reset program da size sorulan ekrana yapıştırınız. Program da Türkçe dil seçeneği mevcuttur.

Wic Reset Programı Nasıl Kullanılır?

Wic Reset Programı Nasıl Kullanılır? Wic Reset programı ile Epson atık mürekkep pedi sıfırlama işlemi için detaylı ve basit anlatım videomuz mevcuttur. Videoyu izleyerek anın da sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Bize Yazın
1
Yardımcı Olabilir miyim ?
Epson Key Destek
Merhaba Yardımcı Olmamı İster misiniz ?